L’empresa

Restauració de façanes Baix Llobregat

empresa-coavi-rehabilitación-de-fachadas-baix-llobregat

COAVI compta amb més de 25 anys d'experiència en la rehabilitació de façanes a Baix Llobregat i rodalies

A COAVI sabem que les façanes dels edificis són molt més que simples embolcalls arquitectònics; són la primera impressió que el teu edifici dóna al món. És per això que entenem la importància de mantenir i millorar l’aparença i la integritat de les façanes d’edificis, ja siguin històrics, de comunitat de propietaris o individual. La nostra experiència en rehabilitació de façanes ens permet conèixer de primera mà que els nostres clients desitgen, oferint sempre la millor solució.

Beneficis de contractar COAVI: Empresa de Restauració de Façanes

Rehabilitació de Façanes a Baix Llobregat

trabajadores-coavi-empresa-rehabilitacion-de-fachadas-en-baix-llobregat

A la construcció, cada projecte és una oportunitat per deixar una empremta al paisatge ia la vida de les persones

COAVI, Rehabilitació de Façanes a Baix Llobregat- Barcelona

 

Coavi Rehabilitació i Conservació S.L. present al sector de la rehabilitació integral d’edificis des de fa més de 25 anys, desenvolupa els projectes que se li encarreguen amb la màxima professionalitat i dedicació.

 

Això gràcies a la gran experiència que al cap dels anys el nostre equip tècnic i comercial ha desenvolupat i un constant reciclatge pel que fa a nous productes i sistemes de treball.

Experts en Comunitats de Propietaris: Restauració de Façanes a Barcelona

Coavi Rehabilitació i Conservació S.L. consta amb gran experiència en el tracte amb comunitats de propietaris, assignant un cap d’obres en contacte constant amb el president, l’administrador o la comissió d’obra.

Coavi Rehabilitació i Conservació S.L. conseqüents amb el canvi de tendència existent, amb el suport de les Administracions a la rehabilitació del parc d’habitatges i afavorir-ne la sostenibilitat i el manteniment, posa a la disposició de les Comunitats de Propietaris, particulars i Administradors de Finques, el seu equip tècnic i comercial amb per dur junts a terme el seu projecte i tramitar totes les gestions que la propietat consideri.

COAVI: Administradors de Finques i Arquitectes a Baix Llobregat-Barcelona

Coavi Rehabilitación y Conservación S.L. colabora con diversos despachos de Administradores de Fincas y Arquitectos desde hace años, prueba del buen hacer y confianza depositada en nuestra empresa.

Garanties COAVI: Restauració de Façanes i Edificis a Baix Llobregat- Barcelona

Coavi Rehabilitació i Conservació S.L. garanteix per escrit totes les seues obres per un període no inferior a 10 anys.

Disposem de Pòlissa de Responsabilitat Civil contractada amb “Mapfre Seguros” davant de possibles danys durant l’obra a tercers o als propis veïns.

Coavi Rehabilitació i Conservació S.L. consta Inscrita al Registre d’empreses Acreditades amb núm. 09000071338 complint amb els requisits exigits de capacitat i qualitat del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

En compliment del R.D.1627/97 de Prevenció de Riscos Laborals, comptem amb sistema de prevenció contractat amb l’empresa “Prevengest”.

Coavi Rehabilitació i Conservació SL consta inscrita al registre d’empreses acreditades per a la manipulació de materials amb amiant. Núm registre 20/AB/23