COAVI: Rehabilitació d'Edificis a Barcelona

restauració-d'edificis-en-barcelona

Transforma el teu Espai: Restauració d´Edificis a Barcelona

Si somies amb un edifici que combini història i modernitat, estil i funcionalitat, COAVI és el teu soci ideal a Barcelona. Contacta’ns avui i descobreix com podem transformar el teu espai en una cosa veritablement excepcional.

Els Nostres Serveis de Restauració d'Edificis

rehabilitación-de-edificios-barcelona-andamios-pisos

Rehabilitació de Façanes

Oferim una àmplia gamma de serveis de rehabilitació de façanes.

impermeabilización-de-terrados-en-barcelona-empresa-rehabilitación-edificios

Impermeabilització i Aïllament

Envans pluvials, rehabilitació i aïllament de terrasses.

rehabilitacion-patio-de-luces-en-barcelona

Manteniment, Reformes i Interiorisme

Tenim qualsevol servei de manteniment d’edificis.

COAVI: Experts en Rehabilitació d'Edificis

L´empresa líder del sector de Rehabilitació d´Edificis a Barcelona

A COAVI, ens sentim orgullosos de la qualitat de la nostra feina. Utilitzem materials de primera qualitat i tècniques avançades de restauració i rehabilitació d’edificis i façanes per garantir que cada projecte sigui un èxit. El nostre equip de professionals altament capacitats està compromès amb excel·lència i satisfacció del client.

 

Què diuen els nostres clients de COAVI

Me han hecho varias intervenciones en mi finca de Esplugas,el dueño de la empresa Rafael siempre acude a tu llamada y da una respuesta ágil a tus necesidades,si ha surgido alguna incidencia siempre la ha solucionado con rapidez.También es de resaltar la figura del oficial Miguel,que siempre acude a verificar la obra para ver el resultado y mira de colaborar con los otros operarios de menos calificación.
Maite Onrubia
Soy una vecina de Esplugues, y contratamos a COAVI, para hacer los arreglos en nuestra fachada, y terrados, la verdad es que agradecemos el magnífico trabajo realizado, la comunidad parece nueva.. gracias por vuestra profesionalidad y empatía con nosotros los vecinos!!💖🙏
Loli Pinto

COAVI, empresa de rehabilitació d'edificis de confiança a Barcelona

A COAVI entenem que l’aparença i l’estat dels edificis a Barcelona són fonamentals per preservar l’encant arquitectònic de la ciutat. Som especialistes en la rehabilitació i restauració de façanes i edificis, i estem compromesos a aconseguir els millors resultats per tornar als edificis el seu millor estat de bellesa. Ens avala la nostra experiència de més de 25 anys al sector.Som experts en rehabilitació d'edificis a Barcelona

Sabem escoltar i assessorar els nostres clients. Treballem amb un ampli equip de proveïdors, per aconseguir els millors materials amb la millor qualitat.

La nostra experiència en la restauració d’edificis a Barcelona es reflecteix a cada projecte que abordem. Treballem amb cura i precisió per restaurar edificis a la seva glòria original. Els nostres serveis de restauració inclouen:

  • Restauració d’estructures de fusta i de metall.
  • Reparació d’elements arquitectònics històrics.
  • Actualització de sistemes elèctrics i de plomeria.
  • Restauració d´interiors i exteriors.
  • Modernització energètica per a edificis sostenibles.

Si la teva comunitat necessita una rehabilitació de façana, algun servei de manteniment, no dubtis a contactar amb COAVI

Oferim altres serveis addicionals a la Restauració d´Edificis a Barcelona

Els nostres serveis de rehabilitació de façanes estan dissenyats per revitalitzar i conservar edificis històrics i moderns de la mateixa manera. Però també realitzem altres feines de manteniment d’edificis com:

  • Neteja i restauració de façanes de pedra i maó.
  • Reparació i substitució d’elements decoratius.
  • Pintura i revestiment de façanes.
  • Restauració de balcons i terrasses.
  • Impermeabilització de terrasses

Ubicació de COAVI: Restauració d'Edificis a Barcelona

COAVI està ubicada a Esplugues de Llobregat, Barcelona. Si el teu edifici és per la zona i necessita una restauració, Truca’ns! També ens desplacem per poblacions o ciutats properes com: Vallès Occidental, Vallès Oriental, Alt Penedès, Baix Llobregat, etc.